<We_can_help/>

What are you looking for?

>Evgenia Arbugaeva
speaker_info

About The Speaker

Evgenia Arbugaeva

Tiksi, 1985

Evgenia Arbugaeva va néixer en 1985 a la ciutat de Tiksi, situada en la República de Yakutia a l’Àrtic siberià. En 2009, es va graduar en el programa de Fotoperiodisme del Centre Internacional de Fotografia a Nova York i des de llavors treballa com a fotògrafa independent. En el seu treball personal i editorial, sovint mira cap a la seva terra natal, l’Àrtic, descobrint i capturant els mons remots i les persones que els habiten.

Evgenia és membre de la National Geographic Society Storytelling. Va rebre el premi ICP Infinity i el premi Leica Oskar Barnack. El seu treball ha estat exhibit internacionalment i va aparèixer en publicacions com The New Yorker, Le Monde, Time i National Geographic, entre altres.

Evgenia té resideix a Londres, el Regne Unit.

PONÈNCIA

HIPERBOREA

Evgenia presentarà la seva sèrie fotogràfica anomenada Hyperborea, que va començar en 2013, quan viatjava a bord d’un vaixell trencaglaç que lliurava subministraments a llocs remots a la vora de l’Oceà Àrtic. Va ser durant aquest viatge que va decidir traçar un mapa de la costa àrtica i connectar-se amb les persones que viuen en aquests llocs remots i inhòspits. Des de llavors, ha viatjat molt per l’Àrtic siberià, passant temps en una estació meteorològica en Khodovarikha, un far en la península de Kanin, a la ciutat abandonada de Dikson i a la regió oriental de Chukotka.

Les imatges que Evgenia porta de les seves prolongades visites transmeten un món on tot sembla estar connectat: els humans i la naturalesa, el cel i la terra. Un espai elemental de profunda solitud i ritme de vida més pausat. Les seves imatges ens conviden a contemplar aquest fràgil territori que ha estat lloc d’enyorança i imaginació per a molts, i que ara es troba amenaçat existencialment per multitud de canvis ambientals.

REVISIÓ DE PORTAFOLIS

Evgenia Arbugaeva realitzarà una revisió de portafolis grupal en llengua anglesa per a un grup reduït de persones (10). La duració del taller serà de 3 hores.

Per a participar en la selecció hauràs d’enviar, abans del 8 de maig, de 12 a 15 imatges d’una mateixa unitat temàtica acompanyades d’un petit text explicatiu.

Les imatges s’enviaran en format “jpg” amb una resolució de 72 “dpi” i un màxim de 1200 píxels a info@formenterafotografica.com.

Se seleccionaran un màxim de 10 portafolis i hauràs de tenir en compte que, si ets una d’aquestes 10 persones la teva participació en qualsevol taller d’aquella tarda, quedarà anul·lada. Us informarem per correu.