<We_can_help/>

What are you looking for?

>Txema Yeste
speaker_info

About The Speaker

Txema Yeste

Txema Yeste ha focalitzat la seva carrera professional en el sector de la moda, on desenvolupa el seu potencial com a creador de personatges amb evocadores posades en escena. L’ús cridaner del color, del moviment i del paisatge en les seves fotografies l’han convertit en un dels fotògrafs de moda més importants a nivell nacional.

Es va formar com a reporter gràfic a Barcelona i a Birmingham, i després de la seva primera publicació a THe Independent, va treballar amb El Pais Semanal, Punk i Neo2. Actualment és col·laborador habitual de Número France, Número China, Vogue Italia, Vogue Russia, Vogue Spain i Vanity Fair France, entre d’altres, i ha realitzat treballs editorals per a les grans marques del món de la moda.

PONÈNCIA

TXEMA YESTE I L’EVOLUCIÓ DE LA FOTOGRAFIA DE MODA

Yeste farà un recorregut pels seus divuit anys de trajectòria professional, des dels seus inicis en el món del fotorreportaje fins a la fotografia de moda en l’actualitat.

Com ha evolucionat el sector? Quins canvis han hagut en la comunicació de les marques de luxe? Com es planteja la fotografia de moda per a campanyes en xarxes socials? Yeste farà un repàs dels canvis soferts en aquest sector, tant des d’un punt de vista general com personal, fins a arribar al sistema actual basat en gran part en les xarxes socials.