<We_can_help/>

What are you looking for?

>Nando Esteva
speaker_info

About The Speaker

Nando Esteva

Esteva comença a treballar des de molt jove en el món de la publicitat, especialitzant-se en hostaleria, arquitectura, productes industrials i, sobretot, gastronomia. La imatge culinària s’ha convertit en el fil conductor de la seva trajectòria professional.

En el seu laboratori gastronòmic col·labora amb alguns dels millors xefs i desenvolupa les seves col·leccions més personals explorant sempre noves maneres de mostrar l’aliment, la seva arquitectura i la seva identitat.

El seu treball, tant publicitari com personal, ha estat reconegut amb nombrosos premis com a LUX, IPA, One Eyeland, Florència-Shanghái, Prix de la Photographie de Paris Px3 i Hasselblad Master Awards, entre altres. També ha realitzat diverses exposicions entre les quals cal destacar Marine Migration (Aba Art, 2018), Baralla de Galls (Altair, 2015), Lladre de guant negre (Nit de l’Art de Palma, 2014), 250gr de taló (Madrid, Shangai i Palma 2013) i Rostres (La Misericòrdia Palma, 2010).

El 2018 publica el seu primer llibre, Poesia visual, on recopila tota l’obra realitzada durant els vint-i-cinc anys de la seva carrera professional.

PONÈNCIA

L’ESTRETA LÍNIA ENTRE LA PUBLICITAT I LA FOTOGRAFIA ARTÍSTICA

Nando Esteva farà un repàs a la seva trajectòria professional, analitzant els últims deu anys de la seva carrera fotogràfica, i compartirà la seva visió sobre el futur de la imatge en moviment, present en els seus últims treballs. Un recorregut visual per algunes de les seves millors sèries fotogràfiques, guanyadores en diferents festivals internacionals de fotografia.

TALLER

FOTOGRAFIA ARTÍSTICA GASTRONÒMICA

Esteva realitzarà una posada en escena en un varador típic de Formentera per a crear una sèrie de fotografies artístiques de la gastronomia balear. Els assistents podran participar en directe d’aquesta creació i compartir també les seves instantànies.