<We_can_help/>

What are you looking for?

>Lúa Ribeira
speaker_info

About The Speaker

Lúa Ribeira

Galicia, 1986

Lúa Ribeira és una fotògrafa establerta al Regne Unit i representada per l’agència Magnum Photos des 2018.

El 2011 es va graduar en Disseny Gràfic a BAU Escola de Disseny, Barcelona i posteriorment obté el títol de Llicènciada en Fotografia Documental per la Universitat de South Wales, Regne Unit. Des de llavors ha continuat la seva participació en l’àmbit acadèmic com a visiting lecture en diverses universitats.

El seu treball s’ha mostrat internacionalment i ha estat guardonada amb els premis Jerwood Photoworks, Firecracker Grant for Women in Photography, Bartur Photobook Award Finalist, Magnum Graduate Photographers Award i nominada per el Prix Pictect 2019.

La seva primera exposició individual va ser produïda per Grain Photography Hub and Network for the West Midlands, l’any 2017. Actualment està treballant entre Galícia i el Regne Unit preparant una intervenció en la col·lecció del Museu i Galeria d’Art de Bristol, que formarà part de Bristol Photo Festival 2021.

PONÈNCIA

MORT EN UN PAISATGE QUE RESSUSCITA

Compartiré el treball produït durant els últims cinc anys i el procés d’aquest desenvolupament, així com sobre la relació amb el medi fotogràfic, influències i enfocament.

M’interessa que es generi un diàleg a través de les preguntes dels assistents