<We_can_help/>

What are you looking for?

>Juanan Requena
speaker_info

About The Speaker

Juanan Requena

Juanan va néixer en un àrid poble de La Manxa, on es va embadalir d'horitzons construint cabanyes entre camps de blat de moro. Després de bells fracassos i constants derives, es va mudar a la mar del Sud i allà va aprendre d'hendecasíl·labs i “quejíos” venent llibres i posant cafès. Es va convertir en viatger enfilant gires de grups sense rock and roll i omplint inesgotables diaris. I així va rodar ambulant, cobert de salnitre i dubtes, fins a convèncer-se que mirada i poesia podien unir-se sobre la mateixa incandescència: una baralla que encara avui intenta reflectir sense detenir-se.

PONÈNCIA

VIATJA PER A TROBAR-TE

La millor metàfora per a parlar sobre els viatges, és parlar de la vida. Ens importa i equilibra trobar el camí, avançar atents i pacients, tot i no saber gairebé mai cap a on. Perquè el propi viatge és el destí. Perquè ningú desitja arribar a cap final, sinó omplir la memòria d’incomptables experiències, d’íntimes lliçons i petites belleses. Perquè al cap i a la fi viatgem per a trobar-nos, com vivim per a aprendre’ns.

TALLER

LA ÍNSULA NÒMADA

El laboratori fotogràfic de la Ínsula com a espai de taller, amb sessions personalitzades de tres persones.

Opcions que aquesta aventura pot oferir als participants:

1) Rodet ja revelat:

A partir de negatius propis es faran petites ampliacions. En el cas de no disposar-ne seran cedits amb l’objectiu de mostrar el procés d’ampliació i copiat dels mateixos.

2) Rodet per revelar:

Aquells que ho desitgin poden portar el seu propi rodet per a revelar-lo in situ, conèixer el procés i fer un full de contactes.