<We_can_help/>

What are you looking for?

>Ferran Molinas
speaker_info

About The Speaker

Ferran Molinas

Barcelona, 1965

Realitzador de televisió, actualment treballa com a responsable de realització de Mitjans Digitals i Infantils a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Graduat en Multimèdia per la UOC, va formar-se com a fotògraf, càmera i muntador a l’escola EMAV de Barcelona. Forma part de l’equip docent en fotografia de la UOC i és membre de l’associació QGAT Foto, així com de l’equip organitzador de Formentera Fotogràfica on també ha fet de formador en alguns tallers de fotografia nocturna.

Viatger infatigable, cada viatge és una descoberta de nous paisatges, persones i cultures. Sempre amb la càmera de fotos al costat seu, ha estat a Islàndia, Xile, Austràlia, Nepal, Japó i EUA, entre molts d’altres països.

En fotogràfica analògica ha combinat el blanc i negre amb la diapositiva fent projectes personals de natura i paisatge. I amb l’aparició del digital s’ha especialitzat en fotografia de paisatge, llarga exposició i molt especialment en fotografia nocturna. La seva curiositat l’ha dut a investigar amb la fotografia panoràmica, 360°, i recentment amb la fotografia en dron, sempre a la recerca de les millors llums i composicions.

Ha exposat a Sant Cugat del Vallès, dins de la 4a biennal fotogràfica de Qgat Foto amb ‘Paisatges Ordinaris’ i les seves fotos han estat publicades al Diari d’Eivissa i a la guia de viatges ‘Japon’ de l’editorial Rumbo. Actualment, està preparant un parell de projectes expositius per a finals del 2022.

TALLER NOCTURN

Aquest any, en el taller nocturn serem a dos dies de tenir lluna nova. Si els núvols ens ho permeten, tindrem una oportunitat perfecta per anar a capturar la via làctia en un parell d’indrets de l’espectacular paisatge formenterenc.

Serà una bona opció per iniciar-se en els principis bàsics de la fotografia nocturna per a qui encara no l’hagi descobert i per a aquelles i aquells amb més experiència, l’oportunitat de compartir coneixements de fotografia i del cel nocturn i provar nous equipaments. Prepareu trípode, disparador i llanterna!