<We_can_help/>

What are you looking for?

>Antoine d’Agata
speaker_info

About The Speaker

Antoine d’Agata

Marsella, 1961 Antoine d’Agata és fotògraf i cineasta. Va estudiar fotografia sota la tutela de Nan Goldin i Larry Clark al Centre Internacional de Fotografia de Nova York. Va ser guanyador del Premi Niépce en el 2001 (entre molts altres guardons), les seves fotografies formen part de diverses col·leccions d’institucions internacionals i exhibeix regualarment a diferents muses arreu del món. Alguns fotollibres publicats són Isomnia, Vortex, Stigma, Psychogéographie, Ice i Anticorps amb els que va guanyar el Premi de Llibre d’Autor Rencontres d’Arles i exhibeix Anticorps a Le Bal el 2013. El 2004 es va unir a Magnum Photos.

PONÈNCIA

MÉS ENLLÀ DELS LÍMITS DE LA FOTOGRAFIA

Dues videoprojeccions:
-1 peça audiovisual que presenta els 30 anys de treball de l’Antoine d’Agata.
-1 fragment del film White Noise, la seva més recent producció cinematogràfica presentada al gener al festival de Cine de Rotterdam.

 

REVISIÓ DE PORTAFOLIS

Aquesta sessió de treball amb l’Antoine d’Agata, és una exploració immersiva en la pràctica fotogràfica. A través d’aquest event intensiu i íntim, s’animarà als participants a explorar un enfoc més psicològic per al seu treball amb la imatge, considerant: el paper de la fotografia dins la societat, com ens relacionem amb la fotografia com a individus i com ens veiem. Es demanarà als participants que contemplin la connexió de l’ésser i la fotografia; com podem veure això en nosaltres mateixos, tant en forma humana com a través d’imatges.

 A través d’aquesta sessió, els temes, les consideracions i la guia d’Agata, se’ls animarà a submergir-se profundament en els nous conceptes de la fotografia mentre s’aprèn a editar, seqüenciar i crear imatges úniques i innovadores. D’Agata realitzarà una revisió de portfolis grupal per a un grup reduït de persones (12). La duració del taller serà de 4 hores.

La reputació d’Antoine d’Agata com a mestre és extraordinària. Alguns participants l’han citat com “un taller amb d’Agata és una experiència que canvia la teva vida”. Té una habilitat única per a guiar a l’individu a profunditzar en el seu interior, tant emocional com creativament. La seva fotografia és purament subjectiva i el ressò del famós mantra de Robert Capa quan diu que “si les teves fotografies no són suficientment bones, és que no estàs suficientment a prop.”