<We_can_help/>

What are you looking for?

>Adriana López
speaker_info

About The Speaker

Adriana López

Adriana López Sanfeliu (directora, guionista, productora) va néixer i es va criar a Barcelona. Després d’obtenir la llicenciatura en Història de l’Art i el títol en Disseny Gràfic, es va mudar a la ciutat de Nova York per a estudiar fotografia documental al International Center of Photography. Aquesta es va convertir en la seva segona llar, i allà va treballar com a fotoperiodista per a la premsa internacional durant més de deu anys. El 2006, la National Press Photographers Association li va concedir la beca sabàtica de Nikon pel seu treball Life on the Block (‘La vida al barri’), un reportatge fotogràfic que explora les difícils i agitades vides de les joves porto-riquenyes del barri Spanish Harlem, a Manhattan. Adriana López Sanfeliu és una narradora visual: fotoperiodista, fotògrafa documental i cineasta dedicada a retratar la condició humana. El seu treball es caracteritza per la seva capacitat per a establir relacions estretes de confiança amb els seus protagonistes.

DOCUMENTAL

ELLIOTT ERWITT – SILENCE SOUNDS GOOD

França-Espanya, 2019 | 61minuts

Elliott Erwitt ha passat tota la seva vida adulta fent fotos a presidents, papes i estrelles de cinema, així com a gent de carrer i les seves mascotes. La seva obra és una icona de la cultura mundial, però sabem molt poc de la seva vida.

Elliott Erwitt, El silenci sona bé és un retrat assossegat i íntim, a través de la mirada de la seva amiga, la fotògrafa Adriana López Sanfeliu. El treball realitzat per Elliott al llarg de la seva vida és un testimoni del poder de la imatge.

 

Directora Adriana Lopez Sanfeliu
Guionistes Adriana Lopez Sanfeliu | Mark Monroe
Productors François Bertrand | Adriana Lopez Sanfeliu
Imatge i so Adriana Lopez Sanfeliu
Auxiliar de direcció de fotografia Kirsten Johnson | David Quesemand
Auxiliar de disseny de so Judy Karp
Editor Scott Stevenson, ACE
Compositor musical Eric Neveux
Camera Lucida Productions & Adriana Lopez Sanfeliu | Amb la col·laboració de ARTE France-La Lucarne I la participació de Movistar

 

Elliott Erwitt, el silenci sona bé és un retrat personal d’un autor emblemàtic del segle XX. El documental ens convida a celebrar el treball i les relacions com al nostre camí i llegat en la vida.

El meu objectiu és arribar a Elliott a través del seu espai personal, des dels marges de les seves fotografies o a través dels silencis en les nostres converses. Aquestes converses són espais oberts d’intimitat compartida on un tema, una imatge, una pregunta o un record es converteixen en un pas de ball que, unes vegades en harmonia i altres en disonancia, donaran peu a algunes respostes i encara més preguntes.” Adriana López Sanfeliu