<We_can_help/>

What are you looking for?

>TALLER TOMEU COLL + DONNA FERRATO

Business_Travel

TALLER TOMEU COLL + DONNA FERRATO

TALLER

FOTOGRAFIA ESTIL GONZO

Fa cinc anys, Donna Ferrato i Tomeu Coll, van llançar una estranya sèrie anomenada The Erotic Eye Trilogy. La idea era encoratjar a les persones a exigir més de si mateixes quan fotografien, a córrer majors riscos, a abandonar les seves zones de confort. Aprendre a profunditzar amb la gent sense aprofitarse de ningú. No és fàcil. Fer fotografies increïbles sense la fam de ser publicat o de guanyar diners. Com fer fotografies potents per a la nostra pròpia satisfacció.

La forma en què Ferrato i Coll són capaços de provocar respostes carregades d’emoció als seus estudiants és a través de la pràctica lliure del periodisme Gonzo. Bàsicament, gonzo és un estil singular de fotoperiodisme sense pretensions d’objectivitat. Explicar històries a través d’una narrativa en primera persona. Es creu que la paraula “gonzo” es va utilitzar per primera vegada el 1970 per a descriure un article de Hunter S. Thompson, qui més tard en va popularitzar l’estil.

La clau està a ensenyar a la gent formes de familiaritzar-se amb les matèries sense travessar cap línia de decència. Ensenyem l’art d’escoltar i observar mentre experimentem la complexa realitat dels altres. Com ser respectuós sense deixar de crear espais on les persones se sentin lliures de ser elles mateixes sense sentir-se jutjades, o sexualment assetjades.

El treball principal de Ferrato i Coll és trobar persones reals que vulguin participar en els tallers. Persones segures de si mateixes i capaces de compartir les seves històries amb els fotògrafs. És per això que els fotògrafs han d’aprendre a ser sensibles i respectuosos dels drets dels altres.

Viure en família té alts i baixos. A vegades són problemes de personalitat. De totes maneres l’objectiu dels tallers era ensenyar a la gent a pensar com a veritables fotògrafs.

El repte era com fer fotografies eròtiques amb persones reals en situacions reals sense dir-los què fer. En altres paraules, estar allà amb una càmera amb la finalitat d’aprendre quelcom nou i bell sense dominar o ferir a ningú.

No fer mal és el codi d’honor amb què explorem el món a través de les nostres càmeres.


Nota important:

Taller limitat a 12 persones. Quan es tanquin les inscripcions farem un sorteig entre les persones que ho heu sol·licitat i informarem per correu dels resultats. Caldrà tenir en compte que fer aquest taller anula la teva participació en altre taller d’aquella tarda.

speaker_info

About The Speaker