<We_can_help/>

What are you looking for?

>FERRAN FORNÉ

Business_Travel

FERRAN FORNÉ

PONÈNCIA

LES DUES VELOCITATS DE LA LLUM

Forné ens farà reflexionar sobre com la fotografia es pot viure de tantes maneres com persones siguin capaces de captar-la o d’observar-la. Però és possible viure-la a dues velocitats i ritmes tan oposats com pot ser el fotoperiodisme i el col·lodió humit?

Durant el meu dia a dia la fotografia té un ritme trepidant. La meva professió com a fotoperiodista fa que visqui el que pot ser la fotografia més ràpida, en menys de 10 segons una fotografia captada a Seül s’està editant en una redacció d’un diari a Barcelona. Un concepte de fotografia fastfood, com gairebé tot el que consumim, i marquen els estàndards, del segle XXI. Però en arribar a l’estudi/laboratori, l’olor que desprenen els químics fa que la fotografia s’alenteixi i fins i tot retrocedeixi en certa manera fins a mitjans del segle XIX.

El que volem posar de manifest és com es pot viure d’aquests dos ritmes tan distants, i com conviuen dues tècniques fotogràfiques tan oposades al mateix temps que mostrem tot el que poden arribar a tenir en comú.

speaker_info

About The Speaker