<We_can_help/>

What are you looking for?

>EL OBSERVATORIO

Business_Travel

EL OBSERVATORIO

EL OBSERVATORIO

El Observatorio és un espai creatiu especialitzat en fotografia d’autor. Un laboratori d’idees i de projectes fotogràfics on trobar-se per a aprendre, experimentar, reflexionar sobre la fotografia i l’acte de mirar. Allunyat de les escoles tradicionals, es proposa com un espai lliure i pròxim on compartir i crear amb la col·laboració d’un equip molt implicat en el procés d’aprenentatge. Durant els seus 9 anys d’existència El Observatorio ha comptat amb la col·laboració dels millors fotògrafs contemporanis espanyols, i s’ha convertit en un lloc de referència en l’ensenyament de la fotografia d’autor i en la creació de projectes.

PONÈNCIA

MIRAR, INTERPRETAR, CONTAR

Camilla i Eugeni van fundar L’Observatori el 2010 per a crear un lloc de reflexió al voltant de la fotografia d’autor. Partint de la seva experiència com a fotògrafs i docents, en la xerrada analitzaran alguns dels projectes fotogràfics sorgits en el seu espai i aprofundiran en la metodologia i el procés creatiu de cadascun.

Posteriorment faran una anàlisi de Delta de Camilla de Maffei (2014-2019) i de Desde la isla cuántica d’Eugeni Gay (2010-2018). Dos projectes a llarg termini, dues mirades particulars sobre un territori concret com són el Delta del Danubi a Romania i l’Illa del Sol a Bolivia.

speaker_info

About The Speaker