<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt
<Festival - Overview/>

Descripció

10a edició

Formentera Fotogràfica

Formentera Fotogràfica és fotografia en família. Un espai de coneixement, reflexió i creació col·lectiva a través de sessions pràctiques i teòriques en format reduït conduïdes per grans noms de la fotografia i de la cultura visual contemporànies. El festival està dirigit a professionals, estudiants i/o aficionats de la imatge amb ganes d’intercanviar experiències de tu a tu amb tots els agents del sector. Un punt de trobada idoni per a inspirar-se, compartir coneixements i viure el patrimoni de l’illa de Formentera a través de l’objectiu.

Desde 2013 han participat 103 fotògrafes i fotògrafs de referència com: Samuel Aranda, Joana Biarnés, Vari Caramés, Ricardo Cases, Colita, Antoine d’Agata, Ricky Dávila, Manel Esclusa, Donna Ferrato, Joan Fontcuberta, Cristina García Rodero, Ricard García Vilanova, Alberto García-Alix, Chema Madoz, Cristina de Middel, Eduardo Momeñe, Emilio Morenatti, Sofia Moro, Isabel Muñoz, José Manuel Navia, Manuel Outumuro, Gloria Oyarzabal, Martin Parr, Carlos Pérez Siquier, Tanit Plana, Eugenio Recuenco, Lua Ribeira, Txema Salvans, Gervasio Sánchez, Tino Soriano, i Txema Yeste, entre d’altres.

 

DIES

del 26 al 29 de maig de 2022 – Sant Francesc Xavier – Formentera

LLOC

Sala de Cultura (cinema)
Av. de Porto-Salè, s/n – Sant Francesc Xavier – Formentera

PREU

325 €. Aquest import només inclou la inscripció al festival.

225 €. Preu especial sense tallers.

250 €. Preu especial per a estudiants de Fotografia. Serà necessari adjuntar amb el full de pagament certificat de l’escola on es faci constar el teu DNI, nom i cognoms, i estudis que realitzes. El descompte no s’aplica a “cursets”.

165 €. Preu especial per a residents a Formentera.

MATERIAL RECOMANAT

– Càmera digital o analògica
– Trípode, Cable disparador i Frontal (sobretot si vols fer el taller nocturn o sortida de sol)
– Calçat còmode i gorra
– Roba d’abrigar per a la sortida nocturna

OBSERVACIONS

– En cas d’anul·lar-se alguna de les activitats programades, l’organització oferirà una activitat alternativa.
– L’inscripció es farà mitjançant el formulari que trobareu a l’apartat inscripció i no serà efectiva fins haver fet el pagament corresponent.
– Les dietes aniran a càrrec dels assistents.
– L’aforament és limitat.