<We_can_help/>

What are you looking for?

>Docu. The Pursuit of Color
documental

McCurry. The Pursuit of Color (McCurry. La búsqueda del color) VOSE

Denis Delestrac | 2021 | Espanya

SINOPSIS

McCURRY. LA CERCA DEL COLOR és el primer llargmetratge que analitza des de dins la vida i obra del fotògraf Steve McCurry, molt conegut pel seu retrat de la noia afganesa de la portada del National Geographic. El fotògraf, els seus familiars i amics donen vida a les històries que hi ha darrere de les seves fotografies més emblemàtiques. Amb accés únic al seu procés creatiu i a imatges inèdites, descobrim el seu compromís de registrar el que defineix i uneix als éssers humans en la seva cerca del color.

ESTRENA: 3 de juny de 2022
PRODUCCIÓ: Polar Star Films, Intrepido Films, Steamroller A.I.E.
DURACIÓ: 92 minuts
GUIÓ: Denis Delestrac
FOTOGRAFIA: Jordi Esgleas Marroi
MÚSICA: Toni M. Mir
MUNTATGE: Guillermo Cobo, Luis de la Madrid, David Fairhead
DISTRIBUCIÓ: Karma Films

web: https://mccurrythemovie.com/es/
instagram: https://www.instagram.com/mccurrythemovie/

 

DENIS DELESTRAC

Denis Delestrac és un director i productor conegut per crear documentals sobre temes de gran impacte internacional com Pax Americana, Sand Wars, Freightened o The Shadow of Gold. Ha guanyat més de 40 premis com el Gold Panda, dos premis Greenpeace i un premi de l’Acadèmia Canadenca. És llicenciat en Dret i va obtenir un Màster en Periodisme a la Universitat de Dallas.

Com a cineasta, ha dirigit prop de vint pel·lícules i sèries per a cinema, televisió i plataformes. El seu últim documental és el retrat inèdit del fotògraf Steve McCurry.

El 2017, Delestrac va ser convidat a ser membre de l’Acadèmia de Cinema Europeu, per a treballar al costat de Wim Wenders, Ridley Scott i Pedro Almodóvar entre altres en la promoció del cinema europeu.

FILMOGRAFIA

McCurry, The Pursuit of Color (llargmetratge, 2021), The Shadow of Gold (documental, 2019), Sunken Eldorado: The New Underwater Gold Rush? (documental, 2019), Captain’s Dream (documental, 2018), Freightened: The Real Price of Shipping (documental, 2016), Banking Nature (documental, 2015), Sand Wars (documental, 2013), Pax Americana and the Weaponization of Space (curtmetratge, 2009)

web: https://denisdelestrac.com/
instagram: https://www.instagram.com/denisdelestrac/